Barcelona, Marc-Andre ter Stegen’in sözleşmesini 2028 yılına uzattı

İspanyol ekibi Barcelona, Alman kaleci Marc-Andre ter Stegen'in sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

İspanyol ekibi Barcelona, Alman kaleci Marc-Andre ter Stegen'in sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

La Liga ekiplerinden Barcelona, 31 yaşındaki Marc-Andre ter Stegen'in sözleşmesini 2028 yılına dek uzatıldığını duyurdu. 2014 yılında Bundesliga ekibi Borussia Mönchengladbach'tan, Barça'ya giden Alman eldiven, burada 379 resmi karşılaşmada görev aldı.

Marc-Andre ter Stegen bu süreçte Barcelona forması ile 5 La Liga şampiyonluğu, 5 Copa del Rey, 3 İspanya Süper Kupası, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası kazanma başarısı gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray’dan VAR kararı sonrası sert çıkış!
İKİNCİ YENİLGİ KONYA'DAN
Okan Buruk'tan Konyaspor maçında 6 değişiklik
Levent Şahin’e ilk maçında Fatih Terim desteği
Skriniar’ın durumu kritik