Bar önündeki silahla yaralamaya tutuklama

Samsun'da bir barın önüne silahlı saldırı düzenleyerek bir kişiyi bacaklarından yaraladığı iddia edilen şüpheli, mahkemece tutuklandı.

Samsun'da bir barın önüne silahlı saldırı düzenleyerek bir kişiyi bacaklarından yaraladığı iddia edilen şüpheli, mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan bir barın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobilden tabancayla düzenlenen silahlı saldırıda T.C. (48) bacaklarından yaralandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen M.T.'yi (35) yakalayarak gözaltına aldı. Poliste sorgusu tamamlanan M.T. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.T. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kızıl Sakal’dan acı haber! Masrechef Eren evinde ölü bulundu
TÜNEL ÇIKIŞINDA CAN PAZARI
Kızılcahamam'da Otobüs Alev Alev Yandı: Yolcular Ucuz Kurtuldu
AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE BAŞINDAN VURULDU
Otluk alanda başladı, hurdalığa sıçradı: Yangında hasar büyük