Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin:

- "Puanlara ihtiyacımız var. İnşallah doğru işler yaparak ve çok çalışarak şu ana kadar alamadığımız galibiyeti Şanlıurfaspor karşısında almak istiyoruz"


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, pazar günü oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeşil Bursa'yı 3-1 yenerek 3. tura yükselen Bandırmaspor, TFF 1. Lig'in 5. haftasında 25 Eylül Pazar günü Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı.

Teknik direktör İsmail Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor ile deplasmanda zorlu bir maç yapacaklarını belirtti.

Takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğunu kaydeden Ertekin, "Puanlara ihtiyacımız var. İnşallah doğru işler yaparak ve çok çalışarak şu ana kadar alamadığımız galibiyeti Şanlıurfaspor karşısında almak istiyoruz. Sadece Serkan Sözmen'in bir sakatlığı var. Diğer oyuncularımız iyi durumda. Tahmin ediyorum ki bu deplasmandan kazanarak döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Bandırmaspor, Şanlıurfaspor maçı için yarın bu kente gidecek.

AA

Spor Haberleri

MONTELLA KALIYOR MU?
Türkiye'ye mağlubiyet sonrası kötü haber! 10 sıra birden düştü
Zirve için Yunanistan'da! Obradovic anlaşmayı imzalıyor
Yeni bir yıldız adayı daha bulup geldiler
Fenerbahçe'de Transfer Harekatı: İsmail Kartal'dan Greenwood Hamlesi