Baltacı köyünde yangın dehşeti! İki katlı ahşap ev, bir ahır ve üç samanlık küle döndü

Kastamonu Baltacı köyünde iki katlı ahşap ev, bir ahır ve üç samanlık alev alev yanarak küle döndü. Uzun uğraşlar sonucunda yangın, kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor

Kastamonu’da merkeze bağlı Baltacı köyünde çıkan yangında iki katlı ahşap ev, bir ahır ve üç samanlık çıkan adeta küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkez Baltacı köyü Akpınar Mahallesi’nde Sami Bozacı’ya ait iki katlı ahşap evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında alevler, kısa sürede büyüyerek tüm evi kapladı. Yangın, çevrede bulunan ahır ve samanlıklara da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine Kastamonu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kastamonu Belediyesi itfaiyesine Araç ve Daday itfaiye ekipleri de destek verdi. Uzun uğraşlar sonucunda yangın, kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları ise halen devam ediyor.

Çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile bir ahır ve üç samanlık tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sebahattin Şirin adıyla bilinen Muzaffer Şirin hakkında gözaltı talimatı
Yasağı dinlemediler! Ablası için yaşamını hiçe saydı
Afyonkarahisar’da avukat dehşeti! Meslektaşını silahla vurdu, tutuklandı
Aziz Yıldırım’ın kızına yönelik paylaşım yapan şüpheliye “ev hapsi” kararı
10 araç birbirine girdi