Balotelli bir yıl daha Nice'te

- Fransız kulübü Nice, ismi Türk kulüpleriyle de anılan İtalyan futbolcu Mario Balotelli ile bir yıllık sözleşme imzaladı


ANKARA (AA) - Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Nice, bonservisi elinde olan İtalyan forvet oyuncusu Mario Balotelli ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Nice'in internet sitesinden "Evine hoş geldin, Süper Mario" notuyla yapılan açıklamaya göre, Fransız kulübünün, 2016 yazında bonservis ödemeksizin Liverpool'dan kadrosuna kattığı Balotelli, 2017-2018 sezonu sonunda bitecek yeni bir sözleşmeye imza attı.

Kariyerinde Inter, Liverpool, Milan ve Manchester City gibi üst düzey takımlarda forma giyen Balotelli, geçen sezon Nice formasıyla çıktığı 28 maçta 17 gol attı.

Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki İtalyan milli futbolcunun, aralarında Türk kulüplerinin de bulunduğu birçok takımın transfer listesinde olduğu iddia ediliyordu.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te