Baloğlu çocuk hastaları ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu geçtiğimiz günlerde hizmete giren Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Ek Binasını yerinde inceleyerek hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti

. Çocukların sağlık durumları hakkında servis hemşirelerinden ve ailelerinden bilgi alan Baloğlu, çocuklarla da sohbet ederek onlara oyuncak hediye etti.

Yıllarca Nakipoğlu Bilgi Hastanesi olarak hizmet veren binanın artık Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ek binası olarak hizmet verdiğini vurgulayan Baloğlu, hastanenin sadece kadın doğum ve çocuk hastaları hastanesi olarak değil yaklaşık on ayrı branşta poliklinik hizmeti verdiğini de hatırlattı. Karatay bölgesinde böyle bir hastanenin hizmet vermeye başlamasının kendilerini son derece memnun ettiğini de ifade eden Baloğlu, hastanenin Karatay İlçesi’nde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşması konusunda yaşadıkları sıkıntıları da ortadan kaldırdığını söyledi.

Yatan hasta ve yakınlarına hastanenin bölgede hizmet vermesinden dolayı memnun kalıp kalmadıklarını soran Baloğlu, aldığı cevaplar karşısında oldukça memnun kaldı. Konya’da AK Parti iktidarı döneminde sağlık alanında önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğinin altını çizen Baloğlu “Hastanelerde vatandaşlarımızın aldıkları hizmet karşısında duydukları memnuniyet bizleri de son derece sevindirmektedir” dedi.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU