Balıkesirspor, Teknik Direktör Recep Çetin’le sözleşme imzaladı

Balıkesirspor, teknik direktörlük görevine Recep Çetin'in getirildiğini açıkladı.

Balıkesirspor, teknik direktörlük görevine Recep Çetin'in getirildiğini açıkladı. Kırmızı-beyazlılar, tecrübeli teknik direktörle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 senelik sözleşme imzaladı.

Bu sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor'da teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Recep Çetin getirildi. Teknik Direktör Recep Çetin, Balıkesirspor ile 1 yılı opsiyonlu olarak 2 yıllık sözleşme imzalandı. Balıkesirspor Kulüp Başkanı Nedim Öner ile Recep Çetin, Balıkesirspor Tesisleri'nde imza töreni düzenlediler. Balıkesir ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için A Milli Takımımızın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Recep Çetin ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Atılan imzaların her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş