Balıkesirspor Baltok’ta Gazişehir Gaziantep maçı hazırlıkları

- Teknik direktör Cangök: "Takım olarak inandığımızda ve konsantrasyon sağladığımızda bu ligde yenemeyeceğimiz ekip yok"


BALIKESİR (AA) - Balıkesirspor Baltok, TFF 1. Lig'in 16. haftasında Gazişehir Gaziantep'le oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda teknik direktör Can Cangök yönetimindeki antrenman, kuvvet çalışması ile başladı. Kırmızı-beyazlı takım daha sonra 5'e 2 top kapma ve taktik organizasyonlarla idmanı tamamladı.

Cangök, gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncuların antrenmanlarda istekli çalışmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sahalarında maç kaybetmek istemediklerini belirten Cangök, şunları kaydetti:

"Top bizde olduğu zaman oyunumuzu sergileyen iyi bir takımız. Taraftarımızın da desteğiyle galip gelmek istiyoruz. Gazişehir Gaziantep iyi bir takım. Takım olarak inandığımızda ve konsantrasyon sağladığımızda bu ligde yenemeyeceğimiz ekip yok. Kart cezalısı Glumac'ın forma giyemeyecek olması oyun anlayışımızı etkileyecektir. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te