Balıkesir’de ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Balıkesir'de orman yangınları ile mücadele çerçevesinde 30 Eylül'e kadar ormanlık alanlara girişler Balıkesir Valiliği'nce yasaklandı.

Balıkesir'de orman yangınları ile mücadele çerçevesinde 30 Eylül'e kadar ormanlık alanlara girişler Balıkesir Valiliği'nce yasaklandı.

Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklama ile orman yangınlarına karşı tedbiren girişler kontrol altına alındı. Açıklamada, "Meteorolojiden alınan son bilgiler çerçevesinde hava sıcaklarının önümüzdeki günlerde artış göstereceğinden ve rüzgarın kuvvetli olarak etkili olacağından Balıkesir il genelinde bütün ormanlık alanlara giriş ve çıkışlar 24.06 tarihinden başlayarak 30.09 tarihine kadar yasaklanmıştır. Balıkesir İli Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonunun kararı ile mesire alanları, tabiat parklarına girilebilecek ateşsiz olarak piknik yapılabilecektir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

420 Bin TL Ceza Yiyen Genç Canına Kıydı
Trump’ın kalacağı otelde geniş güvenlik önemleri alındı
İstanbul'da Skandal Olay: Otizmli Çocuğu Kanala İttiler
Mutlu başlayan düğün hastanede bitti
40 yıllık emeği gözlerinin önünde küle döndü