Balıkesir'de "Lavantalı Günler-Şifa Doğada" etkinliği

Balıkesir’in Edremit ilçesinde lavanta üretimi yapan iki kadın girişimci tarafından "Lavantalı Günler-Şifa Doğada" etkinliği düzenlendi- Etkinlikte, lavanta bahçesinde kurulan pazarda, katılımcıların kendi ürettikleri gıda, sağlık ve hobi ürünlerinin satı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde, lavanta imalatı yapan iki kadın girişimci tarafından düzenlenen "Lavantalı Günler-Şifa Doğada" etkinliği kapsamında, lavanta bahçesinde kurulan pazarda, katılımcıların kendi ürettikleri gıda, sağlık ve hobi doğal ürünlerinin satışı yapıldı.

İlçenin Altınoluk Mahallesi'nde düzenlenen doğal ve sağlıklı yaşam temalı etkinlikte, doğal ürünler sergilenirken katılımcılara, lavanta yağı elde edilişi, yoga, teraryum, thai chi, doğal krem ve merhem yapımıyla ilgili atölye uygulamaları sunuldu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, bu tür etkinliklerin, Edremit'in doğal ve sağlıklı yaşam konusunda ilerlemesinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Etkinlik 3 gün sürecek.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı