Balıkesir'de 77 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık ilçesinde iki ayrı operasyonda 77 düzensiz göçmen yakalanarak haklarında işlem başlatıldı- Kaçışları organize ettikleri öne sürülen 3 şüpheliden 2'si gözaltına alındı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda 77 düzensiz göçmen yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığına, yabancı uyruklu bazı kişilerin yasa dışı olarak Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye hazırlandığı ihbar edildi.

Küçükköy Mahallesi sahilinde ormanlık alanda Suriye uyruklu 45 düzensiz göçmeni yakalayan ekipler, kaçışı organize ettiği öne sürülen İ.E'yi ise gözaltına aldı.

Ayrıca, bölgede devriye gezen jandarma ekipleri Küçükköy Mahallesi Hakkıbey Yarımadası Tekev mevkisinde Afganistan uyruklu 32 düzensiz göçmen olduğunu belirledi.

Bu kişilerin kaçışını organize ettiği öne sürülen S.K'yi gözaltına alan ekipler, diğer şüpheli S.C.Y'nin de yakalanması için çalışma başlattı.

Yakalanan düzensiz göçmenlerle ilgili yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Gündem Haberleri

TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI
Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti