Balığa gittikten sonra kaybolan kişinin cesedi bulundu

5 gün önce balık tutmaya giden ve kendisinden haber alınamayan şahsın cesedi Melen Çayı'nda bulundu

DÜZCE (AA) - Düzce'de 5 gün önce balık tutmaya giden ve kendisinden haber alınamayan kişinin cesedi Melen Çayı'nda bulundu.

Akçakoca ilçesine bağlı Davutağa köyünde ikamet eden ve 5 gün önce balık tutmaya giden Ergün Ersoy'u (57), arama çalışmaları Melen Çayı'nda devam etti.

Jandarma'nın yanı sıra Düzce Belediyesi itfaiye müdürlüğü ve AFAD ekiplerince su altında yürütülen çalışmalar neticesinde Ersoy'un cesedine ulaşıldı.

Ekipler tarafından çıkarılan Ersoy'un cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Düzce'de 5 gün önce balık tutmaya giden ve kendisinden haber alınamayan Ergün Ersoy'un bulunması için çalışma başlatılmıştı. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Ersoy'un eşyalarının ve av malzemelerinin su kenarında bulunması sonrası arama faaliyetlerini nehirde yoğunlaştırmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti
Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor