BAKUT deprem bölgesine hareket etti

Büyükçekmece Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAKUT) deprem bölgesine hareket etti.

Büyükçekmece Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAKUT) deprem bölgesine hareket etti.

Sabaha karşı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 kenti etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından BAKUT ilk etapta 15 kişilik personeliyle depremde hasar gören illerden Hatay'a harekete geçti.

BAKUT ilk etapta Hatay'a sevk edildi

Büyükçekmece Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAKUT) 3 arama kurtarma aracı, 1 ambulans ve 15 deneyimli arama kurtarma ekibi ile deprem bölgesine hareket etti. Arama kurtarma ekiplerine Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar ve Şehir Müdürlüğü teknik ekibi de dahil oldu. AFAD ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalarını yürüten BAKUT, Hatay ile bölgesine sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

40 METRE YÜKSEKLİKTE İBADET
Taksiciler NATO İçin Özel Hazırlanıyor! Welcome To Ankara
MENÜLERDE ŞEFFAFLIK BAŞLADI
Ankara'daki NATO Zirvesi İçin Berberlerden Özel Hazırlık
İADE ET, 1 LİRA KAZAN