Bakanlar Kurulu kararı

Terör örgütleri El Kaide ile DEAŞ bağlantılı kişiler listesinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı

ANKARA (AA) - Terör örgütleri El Kaide ile DAEŞ bağlantılı kişiler listesinde değişiklik yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) ilgili kararlarıyla listelenen kişi, kuruluş veya organizasyonların tasarrufunda bulunan mal varlığının dondurulmasına ilişkin 30 Eylül 2013 tarihli Bakanlar Kurulu kararının ekindeki "DEAŞ ile El Kaide Bağlantılı Gerçek Kişiler" listesindeki Kasım Muhamed Mehdi El Rimi, Lıonel Dumont, Emilıe Edwige Konıg, Boubaker Ben Habib Ben El Hakim, Peter Cherif ve Maxime Hauchard adlı kişilerin bilgileri güncellendi.

Öte yandan, BMGK'nın ilgili kararlarıyla listelenen kişi, kuruluş veya organizasyonların tasarrufunda bulunan mal varlığının dondurulmasına ilişkin 30 Eylül 2013 tarihli Bakanlar Kurulu kararının ekindeki "DEAŞ ile El Kaide Bağlantılı Gerçek Kişiler" bölümünün 198. sırasındaki Daniel Martin Schneider'e ilişkin hüküm yürürlükten kaldırıldı.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!