Bakanlar Kurulu kararı

Kayseri'nin Develi ilçesi Fenese Aşağı, Fenese Yukarı, İzmirli, Abdulbaki ve Everek Camikebir mahallelerinde bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı

ANKARA (AA) - Kayseri'nin Develi ilçesi Fenese Aşağı, Fenese Yukarı, İzmirli, Abdulbaki ve Everek Camikebir mahallelerinde bazı bölgeler Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edildi.

Bakanlar Kurulunun riskli alan ilanına ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Develi ilçesi Fenese Aşağı, Fenese Yukarı, İzmirli, Abdulbaki ve Everek Camikebir mahalleleri sınırları içinde kalan bazı bölgeler riskli alan olarak tespit edildi.

Söz konusu karar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 19 Ocak tarihli yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'a göre alındı.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?