Bakanlar Kurulu kararı

Bu yıl anlaşma akdedilmeksizin dost veya müttefik devletlere mal veya hizmetin hibesi, mübadelesi veya yardım olarak verilmesinde uygulanacak parasal limit, 3 milyon dolar olarak belirlendi

ANKARA (AA) - Bakanlar Kurulunca, bu yıl anlaşma akdedilmeksizin dost veya müttefik devletlere mal veya hizmetin hibesi, mübadelesi veya yardım olarak uygulanacak parasal limit 3 milyon dolar olarak belirlendi.

3212 sayılı Kanun kapsamında 2018'de anlaşma akdedilmeksizin verilebilecek mal veya hizmetlerin parasal limiti ile cinsinin belirlenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 2018 yılında anlaşma akdedilmeksizin dost veya müttefik devletlere ve bu devletlerde bulunan kamu veya özel nitelikli kurum ve kuruluşlara mal veya hizmetin hibesi, mübadelesi veya yardım olarak verilmesinde uygulanacak parasal limit 3 milyon dolar olacak.

AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı