Bakan Yerlikaya bayram tatilinin kaza bilançosunu paylaştı

Bayram tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında can kaybı arttı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca yurt genelinde yaşanan trafik kazalarının yıkıcı etkilerini paylaştı.

9 günlük tatil sürecinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişi hayatını kaybetti, 10 bin 810 kişi ise yaralandı. Bu acı verici rakamlar, trafik güvenliği konusundaki önemli sorunların altını bir kez daha çiziyor. Yerlikaya, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli sürüş alışkanlıklarının hayati önem taşıdığını vurgulayarak, sürücülerin ve yayaların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Trafik kazalarının önlenmesi için herkesin sorumluluk alması ve bilinçli hareket etmesi gerektiği bir kez daha hatırlatılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Okul Bahçesinde Palmiye Ağacını Yakan İki Öğrenciye İbretlik Ceza
iPhone Kullanıcılarına Kritik Uyarı: Bu Ayarı Hemen Kontrol Edin
Fren yerine gaza bastı, sonuç bu oldu
Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci beraat etti
Bayraklı Sahilinde Denizde Kadın Cesedi Bulundu