Bakan yardımcıları Suriyelilerle bayramlaştı

AB Bakan Yardımcısı Şahin ile Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, Nizip Konteyner Kentteki Suriyelilerle bayramlaştı

Bakan yardımcıları Suriyelilerle bayramlaştı

GAZİANTEP (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakan Yardımcısı Ali Şahin ile Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Nizip Konteyner Kentteki Suriyeli sığınmacılarla bayramlaştı.

Konteyner kente gelen bakan yardımcıları Şahin ve Yavilioğlu'nu Kamp Müdürü İbrahim Halil Demir karşıladı.

Suriyeli sığınmacıların kamptaki yaşamları ve yapılan hizmetlerle ilgili Demir'den bilgi alan Şahin ve Yavilioğlu, yerleşkede bir süre gezdi, kendilerini karşılayan Suriyelilerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Şahin ve Yavilioğlu, sığınmacılarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Daha sonra bazı aileleri konteynerlerinde ziyaret eden Şahin ve Yavilioğlu, bayramlarını kutladı, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

AA

Gündem Haberleri

İnşaata Dijital Dönüşüm: Girişimcilere Kamu Desteği Geliyor
Sıcak Bölgelerde Merkezi Isıtma Zorunluluğu Kaldırıldı
Emlakçılar gurbetçileri bekliyor: Kapora dolandırıcılığına dikkat!
İran-İsrail savaşı ders oldu FETÖ'ye operasyon yapıldı
İran'ın Füze Saldırısı Sonrası Katar'a Giden Uçaklar Türkiye'ye Yönlendirildi, THY Seferleri İptal Edildi