Bakan Varank Türkiye’deki tüm OSB’lerin başkanlarını dinledi

OSBÜK Türkiye’deki tüm OSB’lerin başkanlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'la buluşturdu

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Türkiye’deki tüm Organize Sanayi Bölgeleri’nin başkanlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'la buluşturdu.

Dijital ortamda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayicilerin taleplerini tek tek dinledi. Toplantıda sanayicilerin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirilerek, destek istenildi.

Konya Sanayi Odası Başkanı ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "OSBÜK olarak Türkiye’deki tüm OSB’lerimizin başkanlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile buluşturduk. Yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantıda camiamızın taleplerini dinleyen Sayın Bakanımıza ve katılan tüm başkanlarıma, bölge müdürlerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

TUZAK BÖYLE KURULUYOR
Konya’nın ilçesinde kapsamlı imar atağı
Yarıyıl Tatilinde Karatay’da Sahne Çocukların
AİLE SÜSÜYLE GELDİLER, NARKOTİKTEN KAÇAMADILAR
SİLAHLI KAVGA KAFEYİ KANA BULADI