Bakan Tekin’den selde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kırklareli ve İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kırklareli ve İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Tekin, Kırklareli ve İstanbul'da şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen selde hayatını kaybeden vatandaşlar için sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Kırklareli ve İstanbul'da şiddetli yağış dolayısıyla meydana gelen selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başta Kırklareli ve İstanbul olmak üzere bölgede selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi felaketlerden muhafaza eylesin" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

135 Alo Adalet Hattı Hizmete Girdi!
Mekke Savunma İttifakı’nın ilk kurumsal kararları resmen alındı
SANDIK NE ZAMAN KURULUYOR?
"PKK’LILARA AF ÇIKTI" İDDİASINA TBMM'DEN YANIT:
Talha Özkan rakipsiz seçildi