Bakan Pekcan'dan AA muhabiri için başsağlığı mesajı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan:- "Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Nişancı'ya Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum"

ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Nişancı'ya Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

Pekcan, Twitter adresinden paylaştığı taziye mesajında, Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu 10 Mayıs'ta uçuruma düşen Anadolu Ajansı muhabiri Nişancı'nın cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini kaydetti.

Pekcan, "Abdülkadir Nişancı'ya Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Ekonomi Haberleri

DOMATES FİYATI UÇTU
CEP TELEFONUNA 12 TAKSİT DE YALAN ÇIKTI
ZİNCİR MARKETLERE DERS VERDİ
TÜRKİYE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Türkiye uçuyor! Rakamlar yayınlandı