Bakan Pakdemirli taksicileri ziyaret etti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 15 Temmuz şehitlerinden Timur Aktemur'un çalıştığı taksi durağında, aralarında 15 Temmuz gazisi Necmi Atalay'ın da bulunduğu durak çalışanları ile bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ünalan 15 Temmuz Şehitler Taksi durağını ziyaret ederek, taksicilerle sohbet etti.

Pakdemirli, 15 Temmuz şehitlerinden Timur Aktemur'un çalıştığı Üsküdar'da bulunan Ünalan 15 Temmuz Şehitler Taksi durağında, aralarında 15 Temmuz gazisi Necmi Atalay'ın da bulunduğu durak çalışanları ile bir araya geldi.

İkram edilen çayı içen Pakdemirli, taksi durağında çalan telefona bakıp taksinin istenildiği adresi aldı, sonra arayan vatandaşa kendisini tanıttı.

Bakan Pakdemirli, ziyaret kapsamında, yerli ve milli imkanlarla üretilecek elektrikli traktörün videosunu taksicilere izletti.

Elektrikli traktörün lansmanının önümüzdeki günlerde yapılacağını belirten Pakdemirli, "Bu video bu akşam taksici arkadaşlarımıza özel. Prototip hazır, seri üretime hazır, seri üretimle ilgili Türkiye'deki üreticilerle görüşmeler sürüyor." ifadelerini kullandı.

Durak çalışanlarının çocuklarının da yoğun ilgi gösterdiği Pakdemirli, çocuklarla selfie çektirdi, onlara oyuncak verdi.

Bekir Pakdemirli, taksicilerle de aile fotoğrafı çektirdi.

Ekonomi Haberleri

Marella Discovery, bin 765 turist ile Alanya iskelesine demir attı
Garanti Bankası Bunu Yaptı Rekabet Kurulu'ndan Cezayı Yedi
51 Yıllık Otobüs Devine Konkordato Darbesi: 1 Yıl Süre Verildi
Ankara'da Kabak Çekirdeği Hasadı Başladı: Üretici Rekolteden Ne Bekliyor?
Karacabey Biberinde Hasat Sürüyor