Bakan Özhaseki, bayramda Kahramanmaraş’ta depremzedelerle bir araya gelecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kurban Bayramı'nda Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde vatandaşlar ile bayramlaşacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kurban Bayramı'nda Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde vatandaşlar ile bayramlaşacak.

Bakan Özhaseki, Kurban Bayramı programı çerçevesinde bayramın birinci günü Göksun'da olacak. İlçedeki Meydan Çadır Camii'nde bayram namazı kılacak Bakan Özhaseki, daha sonra vatandaşlar ile bayramlaşacak. Ardından konteyner kente geçerek yapımı devam eden çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulunacak olan Özhaskeki, yetkililerden bilgi alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belediyeden habersiz belediye adına vatandaşa borç çıkartıp tahsil etmişler
135 Alo Adalet Hattı Hizmete Girdi!
Mekke Savunma İttifakı’nın ilk kurumsal kararları resmen alındı
SANDIK NE ZAMAN KURULUYOR?
"PKK’LILARA AF ÇIKTI" İDDİASINA TBMM'DEN YANIT: