Bakan Kurum'dan deprem mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ depreminin yıl dönümünde yayınladığı mesajla deprem sonrası acıların artık son bulması için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, deprem sonrası acıların artık son bulması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Bakan Kurum, Twitter hesabından "#BuSonOlsun" etiketiyle yaptığı paylaşımda, geçen yıl 24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremi hatırlatarak "1 yıl önce bugün yaşanan depremde kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyoruz" ifadesini kullandı.

Deprem sonrası acıların artık son bulmasını isteyen Kurum, şunları kaydetti:

"Bunun için var gücümüzle çalışarak ülkemizi depremlere hazır hale getiriyoruz. Güvenli yarınlar için bu son olsun."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında düzenlenen Elazığ il koordinasyon toplantısında, Elazığ’da depremin ardından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile çevre ve şehircilik yatırımları istişare edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı