Bakan Kurum, depremzede Hüseyin’e verdiği sözü tuttu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman ziyaretinde kendisinden halı saha isteyen 11 yaşındaki depremzede Hüseyin Çeltik'e verdiği sözü tuttu.

Bakan Kurum'un halı saha sözünü tutması üzerine 15 günde yeni halı sahalarına kavuşan Çeltik, "Arkadaşlarım oyuncak alırken ben Murat abimden halı saha istedim. Halı saha isteğimin aynısını yaptılar. İnşallah bir dahaki gelişinde beraber top oynarız" dedi.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir Arda Güler de bu sahadan çıkmasın mı? Dostluk kazansın, evlatlarımız sevinsin, hayalleri hep gerçek olsun" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Ordulu İsim
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DİKKATLİ OLUN DİYOR
ABD’den Türkiye’de kritik karar! Adana Konsolosluğu boşaltılıyor
"BEDELİNİ TÜM DÜNYA ÖDER"
ERDOĞAN'DAN İRAN'A SERT MESAJ