Bakan Koca'dan 7 Nisan Dünya Sağlık Günü mesajı:

"Birleşmiş Milletlerin 1945'te aldığı bir kararla başlayan bu kutlama, ilk kez bu yaygınlıkta bir sağlık sorununa denk geldi. İnsanlığın bu zorluğu aşacağına inanıyoruz"

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'ne ilişkin, "Birleşmiş Milletlerin 1945'te aldığı bir kararla başlayan bu kutlama, ilk kez bu yaygınlıkta bir sağlık sorununa denk geldi. İnsanlığın bu zorluğu aşacağına inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Koca, Twitter hesabından, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Dünya Sağlık Günü'nün Birleşmiş Milletlerin 1945'te aldığı bir kararla kutlanmaya başlandığını belirten Koca, "Bu kutlama, ilk kez bu yaygınlıkta bir sağlık sorununa denk geldi. İnsanlığın bu zorluğu aşacağına inanıyoruz. Sağlığınıza dikkat edin. Gelecek yıl bugün, her şey şimdikinden çok farklı olsun." çağrısı yaptı.

Sağlık Haberleri

Oxford’dan çarpıcı araştırma: Yoğun spor 8 kronik hastalığa karşı kalkan
BAKANLIK İFŞA ETTİ
Diş İmplant Neden Son Yıllardaki En Başarılı Tedavilerden Biri?
Uzmanından, implant tedavisine geç kalmayın uyarısı
Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor