Bakan Koca saldırıya uğrayan doktor Ertan İskender'i ziyaret etti

Uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan doktor Ertan İskender'i ziyaret eden Bakan Koca, "Durumu her gün iyiye gidiyor. Saldırıların son bulması için takibimiz sonuç alana kadar devam edecek" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bıçaklı saldırıya uğrayan doktor Ertan İskender'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Bakan Koca, uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan doktor Ertan İskender'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kendisine yapılan saldırı ile yaralanan meslektaşım Ertan İskender'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettim. Durumu her gün iyiye gidiyor. Saldırıların son bulması için takibimiz sonuç alana kadar devam edecek. Sağlık çalışanlarını korumak hepimizin sorumluluğu” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

HSK’dan Yargıtay’a 8 yeni üye ataması Resmi Gazete’de
İlber Ortaylı'nın kızı: Dolu dolu bir hayat yaşadı
SON DAKİKA... İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti! Ünlü Tarihçiden Acı Haber Geldi
SAVAŞIN TARAFI DEĞİLİZ
BAYRAMDA YAKINLARINI GÖREMEYECEKLER