Bakan Koca 'koltuğunu torununa bıraktı' iddialarını cevapladı

Sağlık Bakanı Koca, 23 Nisan'da koltuğuna oturan miniğin torunu olduğu iddialarını sosyal medya hesabından cevapladı. Koca, "Torunum değil ama bazen benim yerime açıklama yapıyor" dedi

Bakan Koca 'koltuğunu torununa bıraktı' iddialarını cevapladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Nisan nedeniyle koltuğuna oturan kişinin torunu olduğu yönündeki iddialara cevap verdi. Bakan Koca, "Torunum değil ama bazen benim yerime açıklama yapıyor" dedi.

Bakan Koca, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bakanlık koltuğuna oturan çocuğun kendisinin torunu olduğu iddialarını yalanladı. Koca yaptığı paylaşımda, "Evet o evladımız. Mustafa Erkam Ordulu. Fatsa TOKİ İlkokulu'nda okuyor. Torunum değil ama bazen benim yerime açıklama yapıyor" ifadelerini kullandı.

11.jpg

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kibar Holding Kurucusu Asım Kibar hayatını kaybetti
Bala'dan Kulu'ya getirilen acemi kasap Ankara'ya sevk edildi
İzmir Valiliği Cemil Tugay’ın kampanya iddialarını yalanladı
Kurban Bayramı’nda Ankara’da Sokaklar Sessizliğe Büründü
Acil servisler acemi kasaplarla doldu