Bakan Koca duyurdu! Vaka sayısı üç gün o sınır altında olursa maske kullanımı kalkıyor

Bakan Koca günün vaka sayısının 905, vefatın ise 5 olduğunu belirterek: Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1000'in altına düştü. Vaka sayısı üç gün üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da serbest olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Bakan Koca günün vaka sayısının 905, vefat sayısının ise 5 olduğunu belirterek, vaka sayısı üç gün üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımının toplu ulaşımda da serbest olacağını duyurdu.

"UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİMİZ GÜN GELDİ"

Bakan Fahrettin Koca sosyal medya hesbaından yaptığı paylaşımda, "Vaka sayısı 905. Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1000'in altına düştü. Vefat sayımız ise 5. Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak. Daha düşük sayıların haberini vermek dileğiyle!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Dikkat! Boyun çıtlatma felce kadar götürebilir
Ufuk Özkan’ın 11 Saatlik Nakli Tamamlandı
Kanserde En Büyük Tehlike Yanlış Bilgi ve Ertelenen Tedavi
Tedavi edilmeyen reflü yemek borusunda kalıcı hasar bırakabiliyor
Felçli olarak geldi, ilk adımlarını Türkiye’de attı