Bakan Kılıç ve kulüp başkanları Şehitler Tepesi'ne yürüyecek

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla İstanbul'da buluşacak


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla yarın İstanbul'da bir araya gelecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig kulüplerinin başkanlarıyla CVK Park Bosphorus Otel'de düzenlenecek toplantıda 2016 yılı değerlendirmesinin yanı sıra kulüplerin olimpik sporcu altyapısına yönelik çalışmaları ve amatör branşlara dair destekleme çalışmalarının ele alınması bekleniyor.

Toplantıda ayrıca, son dönemdeki terör saldırılarının ardından tribünlerde yaşanan birlik ve beraberlik ruhunun devamı için yapılması gereken çalışmalar da değerlendirilecek.

Toplantı sonrası Bakan Kılıç ve kulüp başkanları, Şehitler Tepesi'ne yürüyerek 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da yaşanan terör saldırılarında yaşamını yitirenleri anacak.

Akif Çağatay Kılıç, saat 18.00'de ise TFF 1. Lig kulüplerinin başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek. Toplantıda, TFF 1. Lig kulüplerinin sorunlarının ele alınması ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması bekleniyor.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig’de derbi haftası! Lider Galatasaray farkı korudu
Hayri Çavuşoğlu Hakkındaki Bahis İddiaları Çöktü: PFDK “Ceza Verilmesine Yer Yok” Kararı Verdi
Cimbom çeyrek final istiyor! Konuk Liverpool
Werner Lorant'ın yardımcılığını yapmıştı! Engin Fırat hayatını kaybetti
Fenerbahçe'den Samsunspor'a Sert Yanıt