Bakan Kasapoğlu, vatandaşlarla bayramlaştı

- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu:"Sağlık, afiyet, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar temenni ediyorum"


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hacı Bayram Veli Camisi'nde kıldığı bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kasapoğlu, bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği günler olduğunu belirterek, "Sağlık, afiyet, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar temenni ediyorum. Gençlerimizin bayram coşkusunu eski günlerdeki gibi yaşamalarını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ramazan ayı boyunca oruçların tutulduğunu, ibadetlerin yapıldığını aktaran Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"İnşallah layıkıyla idrak etmişizdir. Bayramlar birliğin, beraberliğin, kardeşliğin pekiştiği günler. Millet ve ümmetimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gençlerimizin bayram coşkusunu eski günlerdeki gibi yaşamalarını diliyorum. Bu vesileyle tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyorum. Sağlık, afiyet, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar temenni ediyorum."

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü