Bakan Kasapoğlu, Fenerbahçe-Benfica maçını değerlendirdi

- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu:"Atmosfer çok güzeldi. Temsilcimiz Fenerbahçe, son saniyeye kadar gayet güzel bir oyun ortaya koydu. İlk maçtaki skorun dezavantajı turu getirmedi"


İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Portekiz'in Benfica takımıyla 1-1 berabere kaldığı maçta iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Ülker Stadı'ndaki maçı izleyen Bakan Kasapoğlu, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bakan Kasapoğlu, ilk maçtaki 1-0'lık yenilginin sarı-lacivertliler açısından dezavantaj olduğuna değinerek, "Atmosfer çok güzeldi. Temsilcimiz Fenerbahçe, son saniyeye kadar gayet güzel bir oyun ortaya koydu. İlk maçtaki skorun dezavantajı turu getirmedi. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Avrupa'daki tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor