Bakan Işıkhan, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman'daki konteyner kentte incelemelerde bulunarak depremzedelerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman'daki konteyner kentte incelemelerde bulunarak depremzedelerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir dizi temaslarda bulunduğu Adıyaman'da yaptığı toplantı ve açıklamaların ardından Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan konteyner kente geçti. Burada incelemelerde bulunan Bakan Işıkhan, depremzedelerle de bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Depremzedelerin taleplerini de tek tek not aldıran Bakan Işıkhan, daha sonra Adıyaman Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne geçti. Burada çalışmalar hakkında bilgiler alan Işıkhan, daha sonra Adıyaman İŞKUR Müdürlüğüne geçerek buradaki çalışanlarla tek tek sohbet edip çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AVM'LER PAZAR GÜNLERİ KAPATILMALI
BURASI TBMM!
EKONOMİDE YENİ HEDEF
VARANK'TAN ÖZEL'E: TÜRKİYE UTANDI
Özgür Özel’in Edirne’deki sözlerine AK Parti’den sert tepki