Bakan Gül'den taziye ziyareti

Adelet Bakanı Abdulhamit Gül, iki yeğeni Fırat Nehri'nde boğulan eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a taziyelerini iletti

ŞANLIURFA - (AA) - Adelet Bakanı Abdulhamit Gül, iki yeğeni Fırat Nehri'nde boğulan eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Gül, beraberindekilerle Birecik Aykılıç Taziye Evine giderek Yahya Akman ve yakınlarına başsağlığı diledi. Kuran-ı Kerim ve duanın ardından aile bireyleriyle görüşen Gül, vefat eden kuzenlere Allah'tan rahmet diledi.

Birecik Aile Mezarlığını da ziyaret eden Gül ve beraberindekiler, kuzenlerin yanı sıra geçen yıl kalp krizi sonucu yaşamını yitiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel'in de kabrini ziyaret ederek, dua etti.

Bakan Abdulhamit Gül'e, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da eşlik etti.

Keskince Mahallesi yakınlarında dün Fırat Nehri'ne giren Ayşe Mevhibe Özkan (17) ve kuzeni Beşir Akman (14) boğulmuştu.



AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi