Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu ve partililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi

ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'da ziyaretlerde bulundu ve partililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında kentteki Bakan Fakıbaba, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız'ı makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fakıbaba, daha sonra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve bazı milletvekili adaylarıyla birlikte partisinin ilçe başkanlığında partililerle buluştu.

Kentte 1992 yılında birkaç hayırseverin girişimiyle kurulan ve ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni de ziyaret eden Fakıbaba ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Ali Topal'dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bakan Fakıbaba, böylesine önemli çalışmaları gerçekleştiren gönüllülere ve hayırseverlere teşekkür etti.

Burada ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek de dağıtan Fakıbaba'ya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Fakıbaba, Karaköprü ilçesindeki Yönetici Akademisi Sürekli Eğitim Merkezinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle de bir araya geldi. Toplantı basına kapalı gerçekleşti.

AA

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı