Bakan Ersoy, Müşfik Kenter'i andı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:- "Türk tiyatrosunun usta sanatçılarından Müşfik Kenter’i vefatının 6'ncı yıl dönümünde minnetle anıyor, yüce Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum"

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Türk tiyatrosunun usta sanatçılarından Müşfik Kenter'i vefatının 6'ncı yıl dönümünde minnetle anıyor, yüce Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum." ifadesini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Müşfik Kenter'in vefatının 6'ncı yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Müşfik Kenter'in ömrünü tiyatro sanatına adamış unutulmaz bir değer olduğunu belirtti.

Ersoy, mesajında şunları kaydetti:

"Birikimlerini yıllarca tiyatroya aktaran kıymetli sanatçı kardeşi Yıldız Kenter ile birlikte birçok yeni tiyatro sanatçısının yetiştirilmesine öncülük etti. Türk tiyatrosunun usta sanatçılarından Müşfik Kenter'i vefatının 6'ncı yıl dönümünde minnetle anıyor, yüce Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum."

AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI