Bakan Dönmez'den 15 Temmuz mesajı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez:- "15 Temmuz'da bir kez daha yüce milletimiz hainlere asil duruşuyla gereken cevabı verdi. Bu milletin bir mensubu olarak iftihar ediyorum"

İSTANBUL (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 15 Temmuz'da bir kez daha hainlere asil duruşuyla cevap veren Türk milletinin mensubu olmaktan iftihar ettiğini belirterek, "Şehit ve gazilerimize borcumuzu ödemek mümkün değil ancak onların bu şuur ve idealini yaşatmak hepimizin milli görevidir." ifadesini kullandı.

Dönmez, 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla resmi Twitter hesabından "unutmayacağız" etiketiyle paylaşımda bulundu.

Dönmez, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz'da bir kez daha yüce milletimiz hainlere asil duruşuyla gereken cevabı verdi. Bu milletin bir mensubu olarak iftihar ediyorum. Şehit ve gazilerimize borcumuzu ödemek mümkün değil ancak onların bu şuur ve idealini yaşatmak hepimizin milli görevidir. #Unutmayacağız."

AA

Ekonomi Haberleri

​​​​​​​3 ŞART GEREKİYOR! DEVLETTEN 250 BİN TL
DEV RAFİNERİ ÇİFT VARDİYA ALTIN ÜRETİYOR
İşsizlik Rakamlarında 2025 Tablosu
PİDE DEĞİL ALTIN KUYRUĞU
KAZANAN ARACI OLDU