Bakan Bozdağ o gazeteyi yalanladı!

Radikal gazetesi Uzman Çavuş Erhan Arı'nın cenazesine ulaşıldığını öne sürdü, Bakan Bozdağ haberi yalanladı

Radikal gazetesi Çukurca'daki hain terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Erhan Arı'nın cenazesi olay yerinin 600 metre aşağısında Zap suyunda bulunduğu öne sürdü.

Radikal gazetesinin doğrulatamadığı ve kendi internet sitesinde de yayınlamaktan çekindiği haberi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Yozgat'taki programında sorulan sorularda ''Bu konuda bize gelen bir bilgi yok. Varsa bile bize ulaşmadı'' sözleriyle yalanladı.

Radikal gazetesinin iddiasına göre şehit askerimizin cenazesine Zap'ta ulaşıldı. Gazetenin haberine göre arama çalışmalarına askeri birliklerini yanı sıra balıkçılık yapan vatandaşlar da katıldı. Ankara Adli Tıp Morgu'nda bulunan cenazenin DNA testi tutmadığı için şehit Uzman Çavuş Erhan Arı'ya ait olmadığının açıklanması ve cenaze töreninin son anda iptal edilmesi Yozgat'ın Yerköy İlçesi'nde oturan yakınlarını ikinci kez yıkmıştı.

Başta şehit oğullarının bayrağa sarılı tabutunu bekleyen Medine ve Mustafa Ar çifti olmak üzere şehit eşi Ayşegül, acılarının ikiye katlandığını söyledi. Eşinin cenazesinin ortada olmamasının acısını artırdığını söyleyen Ayşegül Ar, "Gidip dua edecek bir mezarı bile yok. Eşimin bir tel saçı da olsa bulunsun. Zap suyuna düştüğü söyleniyor. Zap suyunun döküldüğü yere kadar gidilip aransın" demişti.

Politika Haberleri

GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı