Bakan Bilgin, DİSK heyetini kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) heyetini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) heyetini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrasında DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu ve DİSK Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çalışkan'ın alınması gereken sosyal politika önlemlerine ilişkin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TESK SEÇİMİNDE FLAŞ GELİŞME
Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?