Bakan Albayrak'tan "Gıda Komitesi Toplantısı" açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak:- "(Gıda Komitesi Toplantısı) Tarımda mevsimsellikten kaynaklı etkileri azaltacak, gıda fiyatlarında kalıcı düşüş sağlayacak, tarım üretiminde maliyetleri düşürecek tüm yapısal dönüşüm adımlarını ve stratejileri kaps

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "tarımda mevsimsellikten kaynaklı etkileri azaltacak, gıda fiyatlarında kalıcı düşüş sağlayacak, tarım üretiminde maliyetleri düşürecek tüm yapısal dönüşüm adımlarını ve stratejileri", Gıda Komitesi Toplantısı'nda kapsamlı bir şekilde ele aldıklarını belirtti.

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi Toplantısı'nı gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Albayrak, "Tarımda mevsimsellikten kaynaklı etkileri azaltacak, gıda fiyatlarında kalıcı düşüş sağlayacak, tarım üretiminde maliyetleri düşürecek tüm yapısal dönüşüm adımlarını ve stratejileri kapsamlıca ele aldık." ifadesini kullandı.

Ekonomi Haberleri

Alanya Topraklarından Ananas Fışkırıyor
ALTIN YATIRIMCISINA KÖTÜ HABER
VakıfBank'tan 1,5 Milyar Euro’luk Dev Destek: Kimler Faydalanacak?
BAKAN ŞİMŞEK'TEN EKONOMİ MESAJI
BORCU OLANLAR DİKKAT!