Bakan Albayrak, Siirt'teki maden faciası bölgesinde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, enkaz altında kalan işçilerin yakınları ile facianın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu

SİİRT (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Şirvan ilçesindeki maden faciasında enkaz altında kalan işçilerin yakınları ile maden ocağında incelemelerde bulundu.

Siirt'in Şirvan ilçesindeki facianın yaşandığı özel bakır madeni sahasında incelemelerde bulunmak üzere dün sabah saatlerinde kente gelen Bakan Albayrak, ziyaretinin ikinci gününde de heyelan bölgesine geldi.

İlk olarak AFAD Koordinasyon Merkezi'ne geçen Albayrak, burada yetkililerle toplantı yaptı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantı sırasında heyelanın yaşandığı alanda bir işçinin daha cesedine ulaşıldığı bilgisinin gelmesi üzerine Bakan Albayrak, göçük altında kalan işçilerin aileleriyla alana gitti.

Alanda arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Bakan Albayrak, gelinen aşama ve bundan sonra yapılacaklar konusunda ailelere bilgiler verdi.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI