Bakan Albayrak: “2 yıllık gösterge faizde Kasım 2016’dan bu yana ilk kez tek haneyi yakaladık”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2 yıllık gösterge tahvilin faizinde yüzde 9,96 ile Kasım 2016'dan bu yana ilk kez tek hanenin yakalandığını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2 yıllık gösterge tahvilin faizinde yüzde 9,96 ile Kasım 2016'dan bu yana ilk kez tek hanenin yakalandığını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Ekonomi politikalarımızın ortaya koyduğu güven, göstergelere yansımaya devam ediyor. 2 yıllık gösterge tahvilin faizinde yüzde 9,96 ile Kasım 2016'dan bu yana ilk kez tek haneyi yakaladık. Piyasa beklentilerindeki bu iyileşmeyi çok daha ileri taşıyacak ve kalıcı hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri

Hurda Teşviki Bekleyenlere Kötü Haber: "Hurda Yasası"nı Rafa Kaldıran 4 Sebep
KONYA'DA TEST EDİLMİŞTİ
Savaşın Gölgesinde 1.5 Milyon Turist
Nvidia Tarih Yazıyor: 5,26 Trilyon Dolarla Dünyanın En Değerli Şirketi Oldu!
MİLYONLARCA TELEFON ÇÖP OLACAK