Bakan Akdağ'ın gurbetçi misafiri

Sağlık Bakanı Akdağ, geçen yıl Almanya'da tanıştığı işçi emeklisi Karaca'yı makamında ağırladı

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Almanya'da tanıştığı işçi emeklisi Mehmet Karaca'yı makamında misafir etti.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Akdağ, geçen yıl Almanya ziyaretinde Hannover'de bir düğünde tanıştığı Karaca'yı Ankara'da ağırladı.

Karaca, Bakanlıkta gerçekleşen ziyarette çok güzel ağırlandığını, ziyaretten memnuniyet duyduğunu bildirdi.

Türkiye'deki hizmetlerinden dolayı Bakan Akdağ'a teşekkür eden Karaca, "Yıllardır ülkemize geldiğimizde sadece SSK hastanelerine gidebiliyorduk, çok çile çekiyorduk. Şimdi istediğimiz hastaneye gidip en iyi şekilde tedavi olabiliyoruz. İlacımızı istediğimiz eczaneden alabiliyoruz. Sağlık Bakanı'ndan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun." ifadesini kullandı.

Karaca, 15 Temmuz'da Ankara'da olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ankara'da tüm olaylara şahitlik ettim. Uçakların bombardımanını gözlerimle gördüm. Çok şükür ülkemiz bu badireyi atlattı. Dünyanın her yerinden Türkler bu hain girişime lanet okudu. Allah, devletimize, milletimize, bayrağımıza zeval vermesin."

AA

Gündem Haberleri

Fenomenlere operasyon! Hasan Can Kaya ve Reynmen gözaltında
KONYA'DA İL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI
Liv Hospital'dan Fatih Ürek ile ilgili açıklama
Ünlü Şarkıcı Fatih Ürek’ten Acı Haber Geldi
Okullarda ikinci dönem ‘Bayrak Sevgisi’ temasıyla başlayacak