Bahçeli’yi ilk kez böyle göreceksiniz

Devlet Bahçeli tezkereye evet diyeceklerini açıkladı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kırşehir'ın Kaman ilçesinde düzenlenen 19. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde yaptığı konuşmada, hükümetin suni gündemler yaratarak seçim yatırımı yaptığını ileri sürdü.

'BAŞÖRTÜSÜ'NÜN ÇÖZÜM YERİ MECLİS'TİR'

Başörtüsü tartışmalarının da yeniden bu anlayışla gündeme getirildiğini belirten Bahçeli, şunları söyledi:
''CHP seçimlerde 'başörtüsü sorununu biz çözeriz' dedi. Şimdi AKP ile CHP 'başörtüsünü siz çözersiniz, biz çözeriz' diye birbiriyle tartışıyor. Bu sorunun çözüm yeri Meclis'tir. Başörtüsü konusunda çözüm getirirseniz 70 milletvekilimizle gereken desteği vereceğiz. Getirsinler başörtüsü konusunu, her türlü desteği verelim. Türkiye'yi bir toplumsal sıkıntıdan kurtaralım. AKP, bu konuyu seçime kadar uzatıp istismar ettirmek istiyor.''

Kameralar onu ilk kez böyle görüntüledi

SINIR ÖTESİ HAREKATA 'EVET'

Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının, Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye yönelik terör tehdidi ve saldırılarının bertaraf edilmesi amacıyla sınır ötesi harekat düzenlemesi konusunda hükümete verilen yetkinin 17 Ekim'den itibaren bir yıl daha uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi'nin salı günü Mecliste görüşüleceğini belirterek, ''Sınır ötesi harekat için 'evet' oyu vereceğiz. Türkiye'de terörün bitmesi için, terörü dışardan ve içeriden destekleyenlere 'dur' demek için askerin sınır ötesi harekat yetkisini uzatılmasına 'evet' diyeceğiz. Mecliste gizli oturum yapacaklarmış, yapsınlar da terör için kiminle ne pazarlık yapmışlar, millete açıklayamadılar bari milletin vekillerine açıklasınlar'' diye konuştu.

Politika Haberleri

FON ZİRVESİNDE KRİTİK 5 KARAR
Hakem Sınavları ve Atamalarda Şaibe İddiası
KABİNE SONRASI FON AÇIKLAMASI
Numan Kurtulmuş: "Netanyahu, saldırganlığını tüm dünyaya göstermiştir"
GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK