Bahçeli'ye bir rakip daha çıktı

MHP'nin, 4 Kasım'da gerçekleştireceği 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda aday olacağını kaydeden Levent Temiz , 4 Kasım tarihinin partisi ve Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacağını savundu.

İstanbul Ülkü Ocakları eski İl Başkanı avukat Levent Temiz, MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Ülkede Kürt değil hain sorunu olduğunu belirten Levent Temiz, Muş'a gelmesinin asıl gayesinin milletin bölünmez bir bütün olduğunu haykırmak için olduğunu ifade etti.

Temiz, Türk milletinin Kürdüyle, Çerkeziyle, Arabıyla, Gürcüsüyle, Ermenisi ile bölünmez bir bütün olduğunu bu bütünlüğü hiçbir gücün asla bölemeyeceğini söyledi.

Levent Temiz, "Onların tek bir amacı vardır bu toprakların gariban çocuklarını kan deposu olarak kullanıp amaçlarına ulaşmaktır. Bugün Kürt'ün hakkını savunuyorum diyerek ve de Kürt gençlerini kanı ile beslenen bir siyasi partide yine o sömürgeci hainlerin kuklalarıdır. Onlar 5 yıldızlı otellerinde keyif çatarken, lüks villalarında oturup ahkâm keserken benim milletim fakrü zaruret içinde yaşamaktadır. Bunlar müfteridirler yalancıdırlar" dedi.

 

Politika Haberleri

YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı
Yazıcıoğlu Soruşturmasında 2. Dalga: 16 İlde Operasyon