Bahçelievler'de bir kişinin polislerce darbedilmesi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü:- "Konuyla ilgili yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren şahısların polis memuru oldukları tespit edilmiş, bahse konu memurlar görevden uzaklaştırılarak, haklarında adli ve idari işlem başlatılmıştır."

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bahçelievler'de bir kişiyi darbeden polislerin görevden uzaklaştırıldığını, haklarında adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.

Emniyetten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan, Bahçelievler'de O.K. isimli erkek şahsın, kendilerini polis olarak tanıtan bir grup tarafından darbedilmesine ilişkin kamuoyuna bilgi verilme ihtiyacı duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Konuyla ilgili yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren şahısların polis memuru oldukları tespit edilmiş, bahse konu memurlar görevden uzaklaştırılarak, haklarında adli ve idari işlem başlatılmıştır." denildi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?