Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimin sonuçlarının değerlendirileceği toplantı öncesinde ziyaret ettiği Ülkücü Şehitler Anıtı'na karanfil bıraktı

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyelerinin katılımıyla yapılacak toplantı için Kızılcahamam ilçesine gelen Bahçeli, toplantı öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Anıtta Kur'anı Kerim tilavetinin ardından dua eden Bahçeli, sonrasında şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı.

Bahçeli, anıtta bulunan "Gökbörü Otağı"nda bir süre partililerle sohbet etti, daha sonra toplantının yapılacağı otele geçti.

Toplantıda, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimin sonuçlarına ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunulacak.



Politika Haberleri

Bahçeli'den Konya'yı heyecanlandıran açıklama! 100 il olsun
Mesut Yılmaz'ı hatırlayanlar da unuttu
SPK Konyalı İsme Emanet
YENİ GENEL MÜDÜRLÜK KURULDU
CHP YENİ PARTİ'YLE KARAKOLLUK OLDU