Bahadır’dan penaltı kurtarışı! Konyaspor’u ayakta tuttu

Kasımpaşa karşısında 45+4’te verilen penaltıda Pape Gueye’nin vuruşunu kaleci Bahadır kurtardı. Kritik müdahale Konyaspor’u maçta tuttu.

Kasımpaşa ile oynanan mücadelede 45+4. dakikada gelişen atakta hakem bir kez daha penaltı kararı verdi. Ceza sahasında yaşanan pozisyonun ardından Kasımpaşa penaltı kazandı.

Topun başına Pape Gueye geçti

Verilen penaltı atışını Pape Gueye kullandı. Kasımpaşa adına kullanılan kritik penaltı vuruşu, maçın kaderini etkileyebilecek bir an olarak kayda geçti.

Bahadır kritik kurtarışı yaptı

Konyaspor kalecisi Bahadır, penaltı vuruşunda gole izin vermedi. Deneyimli kaleci yaptığı kurtarışla takımını oyunda tutan isimlerden biri oldu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

KONYASPOR'U 'YAPI' MI YAKTI?
İLHAN PALUT'TAN VAR TEPKİSİ
SAHİPSİZ KONYASPOR'U ÜMİT ÖZTÜRK YAKTI
KONYASPOR'U AĞIR AĞIR DOĞRADI
ADİL SAKATLANDI