Bağcılar’da gecekondu çıkan yangında küle döndü

Bağcılar'da çıkan yangında bir gecekondu küle döndü. Yangın esnasında içeride bulunan köpeklerden biri ise kurtarılamayarak telef oldu.

Bağcılar'da çıkan yangında bir gecekondu küle döndü. Yangın esnasında içeride bulunan köpeklerden biri ise kurtarılamayarak telef oldu.

Bağcılar Mahmutbey Caddesi 2449 Sokak üzerinde bulunan bir gecekondudan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangın esnasında evin içinde bulunan köpeklerden bazıları ev sakinleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Ekipler içerideki yaptıkları çalışmada bir yavru köpeğin yanarak telef olduğunu tespit etti. Durumu öğrenen ev sakinleri ise göz yaşlarına hakim olamadı. Yangında gecekondu adeta küle döndü. Yangının ilk inlemeye göre elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BU MESAJA TIKLAYANIN HESABI BOŞALIYOR
Serik’te ’tefecilik’ ve ’kara para aklama’ operasyonunda 7 tutuklama
ÖZGÜR ÖZEL'E 1 MİLYON 200 BİN LİRA VERDİM
FETÖ’nün “Dijital Kamuflaj” Oyunu Deşifre Oldu: 2048 Görünümlü Falcon!
Kars'ta Şafak Vakti Kaçakçılık Operasyonu: Koçbaşlarıyla Girildi, 7 Tutuklama!