"Badi"yi kandıramadılar

Gaziantep'te narkotik dedektör köpeği "Badi"nin de katıldığı operasyonda, koku alınmaması için üzerine salça sürülen 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te görev yapan narkotik dedektör köpeği "Badi", uyuşturucu satıcılarının koku alınmaması için üzerine salça sürdükleri 3 kilo metamfetamini saklandığı yerde buldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, doğu illerinden Gaziantep'e yüksek miktarda metamfetamin maddesi getirileceği ihbarı alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu doğu gişelerinde şüphe üzerine plakası açıklanmayan bir otomobili durdurdu.

Narkotik dedektör köpeği "Badi"'nin de katıldığı arama sırasında, otomobilin göğüs kısmında bulunan hız göstergesinin içerisine gizlenen, alüminyum folyolara sarılan ve üzerine salça sürülen 3 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla otomobil sürücüsü Ü.K. gözaltına alındı.




AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ